UŞAK / EŞME - Yeşilkavak Ortaokulu

MUDUR YARDIMCISI 5386360000
Yeşilkavak Köyü EŞME/UŞAK
Vizyon
Öğrencilere gelecekte, toplum içerisinde rol üstlenebilecekleri, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yaratıcı, bilgi üretebilen, ürettiği bilgiyi kullanabilen, çağımıza uygun kararlar alabilen ve hayata geçirebilen kendisi ile barışık bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulun belirlediği vizyon doğrultusunda gerekli kaynakları sağlamak, görev dağılımı yapabilmek, belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda ekipler oluşturup faaliyetlerini gerçekleştirip gelişmeye yönelik değerlendirme ve kararlar alabilme.
Başarılar
Okulumuz her yıl Fen Liselerine, Anadolu Öğretmen Liselerine, Anadolu Sağlık Meslek Liselerine ve Anadolu Liselerine öğrenci göndermektedir. Spor, resim, müzik ve bilgi yarışmalarında başarıları bulunmaktadır. Ayrıca okulumuz ´´Bu Benim Eserim´´ projesi yarışmasında ilimizi Fen Bilgisi dalında 3 yıl üst üste İzmir Bölgede temsil etmiştir.
Öğretim Şekli :Normal.
Kalorifer.
Eşme - Denizli yolu üzerinde olduğu için ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Yeşilkavak Köyü nüfusu 981´ dir. Köyde market, lokanta, kahvehane gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Genel geçim kaynağı tarım ( tütün ) ve hayvancılıktır.
Uşak iline 73 km Eşme ilçesine 10km uzaktadır.